Diensten

Schrijven

 • Blogs - Wil je jouw klant meer informatie geven over de producten en/of diensten die je aanbied of bijvoorbeeld een kijkje achter de schermen geven? Bloggen is daar dé ideale oplossing voor! Door blogs op je website te plaatsen scoor je niet alleen goed in Google (bij een juist gebruik van SEO), maar scoor je ook punten bij je klant. Je hebt de kans om bijvoorbeeld uitgebreid over een product te vertellen, waar het vandaan komt, hoe het is gemaakt en wat je er allemaal mee kunt. Het verhaal achter een product of dienst is iets waar potentiële klanten erg nieuwsgierig naar zijn. Bovendien kun je door middel van dit soort blogs je bedrijf persoonlijker maken, net zoveel als je zelf wil, en dat maakt je uniek! Ik brainstorm graag met je mee over wat voor blogonderwerpen en de hoeveelheid het beste bij jouw bedrijf passen.

  Heb je een informatieve blog, bijvoorbeeld een reisblog of een lifestyleblog? Dan kan ik je ook van dienst zijn! Onder het kopje 'columns' vind je onderwerpen waar ik zoal in geïnteresseerd ben en waar ik honderduit over kan schrijven.
   

 • ColumnsEen mening over en/of een kijk op een bepaald onderwerp nodig die oprecht, to-the-point en tot nadenken zettend zijn? Ik schrijf graag over de dingen die ik ondervind, ervaar en om me heen zie! Onderwerpen waar ik zoal geïnteresseerd in ben; het kleine geluk, boeken, dagelijks en bewust leven, mindfull, sport, trouwen, psychologie en reizen. Staat er iets niet tussen wat je nu net nodig hebt? Zoek dan zeker ook contact, want ik probeer graag nieuwe dingen uit!
   

 • Interviews - In gesprek gaan met mensen op een natuurlijk en ongedwongen manier over een door jou gekozen onderwerp en van het (opgenomen) gesprek een fijn te lezen verhaal schrijven, dat doe ik graag voor je! Ik vind het interessant om het persoonlijke verhaal van een individu te horen en om er vervolgens een inspirerend interview van te maken. Bovendien ben ik een goede luisteraar en hou ik van deze leerzame gesprekken!
   

 • Webteksten - De uitstraling van je website is alles zeggend en super belangrijk en daar horen ook goede teksten bij. Jouw potentiële klant wil duidelijkheid, makkelijk kunnen zien wat je aanbiedt en meteen jouw 'tone of voice' merken. Een inspirerende en pakkende tekst op je home-pagina, de pagina die je potentiële klant als eerste ziet, kan net dat verschil maken. En dat wil je! Goed scoren in Google? Dat zit ook bij het pakketje in.
   

 • 'Over-mij-pagina' - Het gezicht achter. Hoe is het bedrijf ontstaan? Wie ben jij als persoon? Weetjes die klanten graag lezen en dat maakt de 'over-mij-pagina' dé uitgelezen kans om daar uitgebreid over te vertellen. Deze pagina is dan ook onmisbaar op jouw website! In een Skype-gesprek of in real-life zal ik jou het hemd van het lijf vragen, om een duidelijk beeld te krijgen van o.a. wie jij bent als persoon, wat je drijfveren zijn en hoe je gekomen bent tot waar je nu staat (uiteraard ben jij degene die bepaalt wat er op deze pagina komt te staan, jij bent de regisseur). Dat zet ik om naar een fijne tekst waar je lezers van zullen smullen! Mensen zijn namelijk sneller geneigd iets bij je te kopen of een dienst af te nemen wanneer ze het gevoel hebben je te kennen.
   

 • Overige opdrachten - Heb je een opdracht voor me, maar twijfel je of ik daar de geschikte persoon voor ben, omdat je een soortgelijke opdracht in mijn portfolio mist? Ik sta open voor nieuwe dingen en uitdagingen ga ik graag aan! Dus stuur me een berichtje met daarin de uitleg van de opdracht en wie weet wat voor moois eruit voortkomt. 

Redigeren

Heb je een tekst geschreven, maar twijfel je over de opbouw? Of je klant de tekst wel lekker kan weglezen? Of er wel een goede logica inzit? Stuur mij de tekst en ik maak er een fijne, logische tekst van, die overigens foutloos en SEO-proof is.

Corrigeren

Heb je een stuk tekst die je puur op spelling en grammatica wilt laten controleren? Dat kan ik voor je doen! 

Spelvouten staan nou eenmaal niet netjes in een tekst en het creëert chaos. Ik kan niet tegen chaos. Chaos moet ik ontwarren, zodat het weer fijn klopt in mijn hoofd. Ik heb er trouwens al mijn wilskracht voor nodig om het eerste woord van deze alinea niet te gaan corrigeren! Dus geef me alsjeblieft een tekst die ik wel volledig mag aanpassen, dan maak je van mij een gelukkig mens. En ik van jou natuurlijk, met een prachtige voutloze tekst!

Tarieven

De teksten worden speciaal voor jou, met jouw wensen, missie en visie, geschreven en daarom is geen tekst gelijk. De prijzen zullen dan ook per tekst en opdracht verschillen.

Ik hanteer een starttarief van €50 per uur (ex. BTW). Om je een beeld te geven, daar krijg je een blog van circa 500 woorden voor terug.

 

Mocht je een samenwerking voor een langere tijd met me aan willen gaan of een project met me willen starten etc., dan valt er altijd te onderhandelen over de prijs!

 

Aan de hand van jouw wensen en ons gesprek stel ik een offerte op, zodat je goed in beeld krijgt wat je kan verwachten.

Heb je een non profit organisatie? Ik schrijf graag vrijwillig teksten voor het goede doel!

Contact

Smetanalaan 116

9402 XG Assen

E: info@martineschrijft.nl Tel: 06-21221878

KvK-nummer: 71449043

BTW-id: NL002211860B61

 • LinkedIn - Black Circle
 • Instagram - Black Circle
 • Facebook - Black Circle
 • Pinterest - Black Circle
 • Twitter - Black Circle

© 2018 by Martine Veenstra-Modderman

-

-