Diensten

Martine Veenstra-Modderman - Martine Schrijft - Freelance schrijver Drenthe

Op deze pagina wilde ik eigenlijk allerlei diensten zetten. Diensten die netjes in een hokje passen, keurig op een rijtje, waar overigens helemaal niets mis mee is. Daar zou het een stuk overzichtelijker van worden, dat wel. Toch heb ik het niet gedaan, want het past niet. Het dekt niet volledig de lading wat ik duidelijk wil maken en wat ik voor je kan betekenen. Ook al is het heel simpel. Het is vooral dat ik me niet wil vastpinnen op enkele dingen. Dat past niet bij mij. Dus ik doe het anders, op mijn eigen manier.

Wat ik voor jou kan betekenen

Ik schrijf, dat is wel duidelijk. Ik schrijf om te vermaken, om herkenning te geven, om een boodschap over te brengen, om moeilijke dingen in het leven bespreekbaar te maken, om te troosten, om te verwonderen, om te helen, om te verwerken, om het leven te snappen, om een lach op je gezicht te brengen en om een traan naar beneden te laten druppelen. Bovenal schrijf ik om te verbinden. Want verhalen verbinden mensen zoals jij en ik. En dat vind ik het allerbelangrijkste. Ik gun het je van harte dat jouw verhaal verteld wordt, wat dat verhaal ook maar mag zijn. Voor een website, een boek, een platform, een video of… de opties zijn oneindig.

Mijn schrijfsels kan ik wel omschrijven als levendig, beeldend en rakend. Soms met een vleugje humor, soms raken ze je tot diep in de ziel.

Spreekt dit je aan? En kun je wel zo’n creatieve schrijver gebruiken? Laat het me dan vooral weten. Of het nu voor een blogpost, een kort verhaal, een producttekst, een over mij pagina, een gedichtje of iets totaal anders is, ik kom graag met je in contact! Laat je wensen maar weten. Je kunt me een berichtje sturen via de ‘contactpagina’ of een e-mail verzenden naar info@martineschrijft.nl

Wie weet wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Op de pagina 'samenwerkingen' vind je trouwens de leukste mensen en bedrijven waar ik al mee heb samen mogen werken. Op mijn 'blog' vind je allerlei schrijfsels en als je het persoonlijker wilt hebben neem dan even een kijkje op mijn instagramaccount 'martineschrijft'