Freelance tekstschrijver

Als tekstschrijver bied ik jou op verschillende manieren tekstuele hulp. Ik vang jouw bedrijf in woorden en voorzie je van fijne teksten waarvan je merkt dat het met aandacht en een vleugje liefde gemaakt is. De teksten worden waar nodig SEO gericht geschreven en voorzien van SEO-titel en meta-omschrijving.

Aanbod

  • Webteksten die spreken en precies weerspiegelen waar jouw bedrijf voor staat en wat je je klant te bieden hebt. Inclusief diepte interview, SEO en 2 feedbackrondes. Vanaf €
     

  • Nieuwsbrieven die een feestje zijn om in je inbox te krijgen. Inclusief opstartgesprek, 1 feedbackronde per nieuwsbrief en in overleg met nieuwsbrief-template.
     

  • Blogs die waarde toevoegen aan jouw bedrijf. Inclusief opstartgesprek, research, SEO, 1 feedbackronde en Social Media tekst(en). €90 exclusief btw.
     

  • Offline teksten zoals: artikelen voor (vak)bladen, flyerteksten, advertenties. Vanaf €90 exclusief btw.

Ben je een webshopeigenaar? Ik heb het 'Webshop Tekst Pakket' ontwikkeld speciaal voor webshops. Productteksten en categorieteksten spelen hier een belangrijke rol, want vaak zijn die teksten de ondergeschoven kinderen. Het is veel werk en bovendien, hoe schrijf je in vredesnaam voor elk product een pakkende tekst? Laat me je helpen!

Ik heb affiniteit met: boeken, yoga, psychologie, interieur, planten, lifestyle, simpel leven, reizen, duurzaamheid, tuinieren, klein geluk