Over mij

'Martine Schrijft met hart en ziel, met een lach en een traan, to the point en diepgaand.

Teksten die jouw bedrijf, product en/of dienst in de schijnwerpers zet.'

Hi, ik ben Martine, freelance tekstschrijver. Mijn liefde voor woorden is enorm groot. Zo groot, dat ik er dagelijks aan denk. Mijn hart maakt sprongetjes en miljoenen vlinders fladderen in mijn buik. Woorden zijn mijn beste maatjes. Ik kan er mezelf mee zijn, ik kan mezelf uitdrukken, ik kan er mijn gevoel in leggen. Pfoe, als het kon, zou ik ermee willen trouwen.

Maar gelukkig kan dat niet, want er is namelijk één iemand waar ik nog meer liefde voor heb (nou ja, twee eigenlijk). En dat is Mark-Jan (alias MJ). En laat het nou net zo zijn dat ik met hem wel heb kunnen trouwen. Op 18 augustus 2016 om precies te zijn! Zei ik dat woorden mijn beste maatjes zijn? MJ is nog veel meer dan dat!

Ik ben geboren op 22 juni 1990 in Groningen (een snelle rekensom en je weet dat ik 28 jaar ben). Op mijn 15e ben ik in Assen komen wonen en sindsdien, op een aantal ‘wilde’ jaartjes op kamers in Groningen na, woon ik in deze stad. Sinds 3 jaar in een flatje! Nou ja, de flat telt 11 verdiepingen, mensen met hoogtevrees zullen het vast niet met mijn woordkeuze eens zijn, haha. In het flatje, oké flat, op de 7e verdieping woon ik met MJ en nog 2 monsters. Bo & Mike, onze katten! Met z'n vieren proberen we er elke dag een chille boel van te maken (ja ik hou van chill leven, lees deze blog maar eens: 'Een chill leven'). Bij MJ en mij lukt dat niet altijd, maar onze harige vriendjes kunnen niets anders!

Verder hou ik van plantjes en natuur, probeer ik bewuster te leven, ben ik een boekenverslinder, schrijf ik zelf soms ook verhaaltjes en ren ik 3x per week achter een bal aan op het voetbalveld (ja, echt voor de lol, haha). Over deze onderwerpen schrijf ik ook weleens en als je daar nieuwsgierig naar bent verwijs ik je graag naar mijn blog!

En die tweede liefde waar ik het over had, dat is God. Ik geloof dat alles valt en staat met Hem. Alles wat ik heb, ontvang ik van Hem. Hij is de leidraad in mijn leven en geeft me wat ik nodig heb!

Freelance tekstschrijver​

‘Is tekstschrijver niet wat voor jou?’ Uuh, wat? Ik kijk Marit niet begrijpend aan. Ze lacht: ‘Heb je daar echt nog nooit van gehoord? Het is echt wat voor jou, dan begin je gewoon als freelancer met je eigen bedrijf!’ Wow, wat?! Freelancer? Eigen bedrijf?! Haha ja hoor…

Dat is (nu ik dit schrijf) zo’n 2 jaar geleden. Ik liep stage bij Girls of honour om te kijken of een webredactie en de schrijfwereld wat voor mij was. Nou, moet je nu zien! En of dat iets voor mij is. Alhoewel… toen Marit dat idee gaf en ik me erin ging verdiepen, was het eerste wat ik dacht: zo goed ben ik nou ook weer niet in schrijven...

Gaandeweg ben ik geïnspireerd en gestimuleerd door Marit en Erica (de Girls of honour), MJ, familie en vrienden. Een uitgebreid verhaal over die periode vind je in de blog: De weg naar Martine Schrijft. Door te schrijven en feedback van anderen te ontvangen ben ik zekerder van mezelf geworden. Ik kan nu zelfs zeggen: yeah, ik ben goed in schrijven!

Mooie woorden en teksten gun ik iedereen

Waar ik vroeger alleen voor mezelf schreef en dat met bijna niemand deelde, ben ik nu van mening dat ik met mijn schrijfsels andere mensen kan helpen. En dat is wat ik het allerbelangrijkste vind. Mooie woorden en een goede tekst gun ik iedereen. Ieder bedrijf, iedere onderneming, ieder persoon.

'Martine Schrijft om ondernemers en bedrijven van creatieve, inspirerende, tot nadenken en handelen zettende teksten te voorzien, om zo het product en/of dienst tot zijn recht te laten komen.'

Ik hoop zo, door middel van het schrijven van inspirerende teksten, een steentje bij te dragen aan een mooiere wereld!

 

Liefs,

 

Martine

Contact

Postadres: Smetanalaan 116

9402 XG Assen

KvK-nummer: 71449043

BTW-id: NL002211860B61

Email: info@martineschrijft.nl Telefoon: 06-21221878

Werkdagen: maandag, dinsdag & woensdag

  • LinkedIn - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • Twitter - Black Circle

© 2018 by Martine Veenstra-Modderman

-

-