Mijn dromen met Martine Schrijft

Bijgewerkt: 20 aug 2019


Laatst deelde ik mijn 18 wijze lessen uit 2018 met jullie. Vandaag deel ik mijn dromen met Martine Schrijft. Maar wees gewaarschuwd, zodra je het gelezen hebt ben je getuige geworden en spreek ik je over 10 jaar weer!

Ik zeg het weleens voor de grap: miljoenen euro's verdienen is mijn doel. Maar ik hoop dat je snapt dat dat natuurlijk niet waar is. Ik hoef geen miljoenen. Ik zou niet eens weten wat ik er allemaal mee moet. Nee, doe maar gewoon voldoende om van te kunnen leven en me te kunnen ontwikkelen met mijn bedrijf, dat vind ik al fijn. Miljoenen uitbetaald in waardering, ja dat past beter.


Mijn dromen


Ik heb wel een aantal andere dromen. Dingen die ik met Martine Schrijft zou willen bereiken en daarnaast graag zou willen doen. Ik ga ze hier met je delen. Dan spreken we af dat we over 10 jaar, precies op deze dag en dit tijdstip (dus 2029), weer naar deze blogpost gaan en kijken wat ervan is uitgekomen. Oké? Deal!

  • Een boek schrijven. Fictie of non-fictie, dat weet ik nog niet precies, maar dat er een boek geschreven is door mijn brein... dat is mijn ultieme droom!

  • Dat Martine Schrijft mag groeien en opbloeien, zodat het vele bedrijven kan helpen en blij maken met mijn teksten (zowel webteksten als blogs en andere soorten teksten)

  • Een leesclub oprichten

  • Voor een bedrijf/platform boekrecensies schrijven

  • Workshops Creatief Schrijven geven

  • Een vaste column in een (papieren) magazine, zoals in de Flow of Libelle

  • In een boekenwinkel werken (staat in principe natuurlijk los van mijn bedrijf, maar een paar uurtjes per week klanten adviseren over welke boek je het beste cadeau kunt doen aan een tiener of volwassene (Harry Potter natuurlijk), ja dat lijkt me wel wat!)

Zo, dat zijn ze. Mijn dromen wat Martine Schrijft betreft. Nu ik het zo overzichtelijk bekijk; dat is best haalbaar toch? Stiekem vind ik het best spannend om het zo te delen. Nu staat het echt zwart op wit. Ik ben benieuwd of ik hier over 10 jaar nog over droom of ze al verwezenlijkt heb of misschien wel andere dromen heb gecreëerd. Let's go for it!


Heb jij dromen? Deel ze met me hieronder! Ik ben zo benieuwd naar de jouwe!


Coverfoto: Sasha Freemind / Unsplash

© 2018 by Martine Veenstra-Modderman

-

-