• Martine

vergeten worden de dagen

vergeten worden de dagen

die haastig en luid

voorbij komen razen

het zijn de stille momenten

luttele seconden

die voor eeuwig

in ons hart gevestigd raken

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

aan de rand van de diepte laat ik me vallen of blijf ik staan aan de rand van de diepte zet ik een stap vooruit of krabbel ik terug aan de rand van de diepte geef ik me over en laat mezelf gaan

Woord vooraf - Belangrijk om te weten: wat je gaat lezen betreft een ruwe versie van het verhaal. De eerste versie, geschreven met pen, bevatte flarden en gedachten en losse zinnen en deze versie is d

Ik loop door de straten in de buurt waarvan ik weet dat jij daar woont. Niet dat ik er ooit geweest ben, maar ik weet het. De regen druppelt zacht vanuit de hemel op de grond als een verendeken. Ik me