top of page
  • Foto van schrijverMartine

You, who became a warrior

One day you will no longer be a survivor,

but that doesn’t mean you’re giving up.

It simply means that you have become a warrior.

You will no longer run and back down,

you will no longer lay defenseless on the ground.

No, you pick up your shield en sword and fight back.

Fight for what you are worth,

fight for your place in this world,

‘cause it is yours to conquer.

You, you will become a warrior.

It is yours to conquer,

you, who became a warrior.

Recente blogposts

Alles weergeven

aan de rand van de diepte

aan de rand van de diepte laat ik me vallen of blijf ik staan aan de rand van de diepte zet ik een stap vooruit of krabbel ik terug aan de rand van de diepte geef ik me over en laat mezelf gaan

Huilende wolven - ruwe versie

Woord vooraf - Belangrijk om te weten: wat je gaat lezen betreft een ruwe versie van het verhaal. De eerste versie, geschreven met pen, bevatte flarden en gedachten en losse zinnen en deze versie is d

Vergevende dromen

Ik loop door de straten in de buurt waarvan ik weet dat jij daar woont. Niet dat ik er ooit geweest ben, maar ik weet het. De regen druppelt zacht vanuit de hemel op de grond als een verendeken. Ik me

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page