Jouw wereld en mijn eigen wereld mooier maken, al is het maar een beetje, dat is mijn doel. Iedereen op deze planeet bezit een steentje dat bijdraagt aan een fijner leven. Een fijner leven voor jezelf en voor de ander. Ik ben ervan overtuigd dat woorden en zinnen schrijven mijn steentje is.

Voor mij is het geschreven woord magisch. Het werkt bevrijdend, het werkt helend en bovenal, het maakt me onwijs gelukkig. En als ik er andere mensen mee kan raken, iets voor ze kan betekenen, dan is voor mij de cirkel rond.

Soms dwalen de woorden dagen, soms wel wekenlang, door mijn hoofd. Soms weten ze meteen een weg te vinden via mijn pen op het papier. Of het nu voor een blog, een artikel, verhaal of gedicht is, het proces werkt altijd hetzelfde en dat is geruststellend. En of ik er nu lang op moet wachten of niet, of ik er hard voor moet werken of niet, de juiste woorden komen me uiteindelijk altijd tegemoet.

Het liefst schrijf ik over klein geluk, mini avonturen, boeken en over het leven. Levensverhalen en wijze lessen van mezelf en van een ander. 

Wil je meer over mij weten? Neem dan even een kijkje op de over mij pagina.

In mijn portfolio vind je de bedrijven en organisaties waarmee ik heb samengewerkt.

Ben je nieuwsgierig naar mijn schrijfsels? Op mijn blog vind je korte verhalen, fragmenten en gedichten.

Lijkt je een samenwerking wel wat? Dat doe ik graag! Neem contact met me op.

Liefs,

Martine

Martine Schrijft

freelance schrijver

'You can make anything by writing.' 

- C.S. Lewis

© 2018 by Martine Veenstra-Modderman

-

-

Foto: Julie-Ann Photography