• Martine

aan de rand van de diepte

aan de rand van de diepte

laat ik me vallen

of blijf ik staan

aan de rand van de diepte

zet ik een stap vooruit

of krabbel ik terug

aan de rand van de diepte

geef ik me over

en laat mezelf gaan

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Woord vooraf - Belangrijk om te weten: wat je gaat lezen betreft een ruwe versie van het verhaal. De eerste versie, geschreven met pen, bevatte flarden en gedachten en losse zinnen en deze versie is d

Ik loop door de straten in de buurt waarvan ik weet dat jij daar woont. Niet dat ik er ooit geweest ben, maar ik weet het. De regen druppelt zacht vanuit de hemel op de grond als een verendeken. Ik me

vergeten worden de dagen die haastig en luid voorbij komen razen het zijn de stille momenten luttele seconden die voor eeuwig in ons hart gevestigd raken