top of page
  • Foto van schrijverMartine

aan de rand van de diepte

aan de rand van de diepte

laat ik me vallen

of blijf ik staan


aan de rand van de diepte

zet ik een stap vooruit

of krabbel ik terug


aan de rand van de diepte

geef ik me over

en laat mezelf gaan

Recente blogposts

Alles weergeven

You, who became a warrior

One day you will no longer be a survivor, but that doesn’t mean you’re giving up. It simply means that you have become a warrior. You will no longer run and back down, you will no longer lay defensele

Huilende wolven - ruwe versie

Woord vooraf - Belangrijk om te weten: wat je gaat lezen betreft een ruwe versie van het verhaal. De eerste versie, geschreven met pen, bevatte flarden en gedachten en losse zinnen en deze versie is d

Vergevende dromen

Ik loop door de straten in de buurt waarvan ik weet dat jij daar woont. Niet dat ik er ooit geweest ben, maar ik weet het. De regen druppelt zacht vanuit de hemel op de grond als een verendeken. Ik me

Comentários


bottom of page